Medewerkers

Ben jij het die wij zoeken?

Op elk kamp gaan medewerkers mee. Hun belangrijkste taak is de zorg voor de kinderen en tieners van 9:00 tot 11:00 uur. Voor alle leeftijdsgroepen worden programma’s gemaakt rond de Bijbel. We verwachten van medewerkers dat ze die programma’s met betrokkenheid op de Heere met de kinderen en tieners willen doen. Er is daarnaast ook voor medewerkers dagelijks ruimte voor een bijbelstudie met elkaar.

De dienende inzet van de medewerkers maakt het mogelijk dat deelnemende gezinnen zelf ook rustig aan Bijbelstudie en ontspanning toe komen. Naast de taak in het kinder- en tienerwerk, verricht een medewerker ook een corveetaak.

Elk jaar zoeken we ongeveer 120 jongeren die bereid zijn om als medewerker mee te gaan. Als je 17 jaar of ouder bent, kun je je hiervoor met het aanmeldformulier aanmelden. Hartelijk welkom!

Wat wordt er van je verwacht als medewerker? Dat is afhankelijk van de leeftijdsgroep die je leidt.

Voor de 0 tot 3 jarigen is er een crèche.

Voor de 4 tot 9 jarigen zijn er clubs, waar je een Bijbelverhaal vertelt, laat knutselen, voorleest, een poosje buiten spelen e.d.

De tieners van 10 tot 14 jaar komen eerst samen voor een gezamenlijke start, waar je af en toe een bijdrage aan levert, en daarna ga je met een groepje van 4 meiden of jongens de verwerking doen. Meestal vragen beantwoorden of soms iets tekenen.Ook doe je met je groepje stille tijd, om de tieners te leren hoe ze dat kunnen invullen.

Vanaf 15 jaar zitten de jongeren in Bijbelstudiegroepjes. Een groepje wordt door twee medewerkers geleid.

Je hoeft niet alles zelf uit te zoeken of uit te vinden. We hebben veel voorwerk gedaan. Wel verwachten we natuurlijk ook van medewerkers dat ze zich voorbereiden. Voor vragen kun je altijd terecht bij een coach.

En – niet onbelangrijk – je hebt de kans om volop te genieten van de gezelligheid, ontmoetingen, en sportiviteit dat een gezinskamp biedt!

Iets voor jou?

Zoek jij ook een waardevolle vakantie waarin bezinning van uit de Bijbel, ontspanning en ontmoeting een plek hebben?